Dykpumper

Vi sørger for en driftssikker og effektiv løsning. Vand Schmidt udfører servicetjek og står for montering af nye dykpumper.

Vi finder den løsning, som er skræddersyet til dine behov og sammensætter efterfølgende et servicetjek, så din løsning altid kører optimalt. Servicetjekket udeføres regelmæssigt efter aftale. Ved behov rykker vi gerne akut ud, du er således altid sikret hjælp, hvis der pludselig skulle opstå en situation, hvor du har brug for vores assistance.

Vi arbejder med pumper fra Grundfos og benytter to former for pumpesystemer, som er kendt for deres enestående kvalitet, stabilitet og driftssikkerhed:

SP - submersible pump

Kapacitet fra 1 - 250 m3/h

Denne pumpe er specielt velegnet til områder som vandforsyning, grundvandspumpning og industrielle behov, hvor der er krav til trykforøgning og afværgelse af grundvandssænkning.

SQE - submersible 3” pump

Kapacitet fra 1 - 9 m3/h

Denne pumpe, som også er kendt som “Smart Pump”, har en fantastisk god slidstyrke og er kendt for dens vedvarende drift og kraftige motor/pumpe Den benyttes ofte til beskyttelse mod tørløb og er ellers yderst brugbar til mange forskellige løsninger.

Fælles for Grundfos· pumper er, at de er fremstillet af rustfrit stål ud- og indvendig t. De har derfor en stærk korrosionsbeskyttelse . Det avancerede hydrauliksystem sikrer ligeledes en pålidelig drift

  • også ved maksimal drift.

Kontakt os for at høre mere. Vi lover en faglig og kompetent rådgivning hele vejen.